Blog: Aftellen naar The Ride: Ardennes

Herman van Tilburg

Ik kijk er als pionier van BEAT enorm naar uit om straks drie dagen te mogen fietsen in het mooie Ardense Landschap. Alleen maar fietsen, praten over het fietsen en verder helemaal niets. Kan het nog mooier zijn? Ik heb al meerdere malen Luik-Bastenaken-Luik gefietst maar verwacht, zoals beloofd, toch weer heel wat nieuwe heuvels, kuitenbijters en “stoempheuveltjes” te ontdekken. Dat zal trouwens niet enkel voor mij zo zijn, want ik fiets de The Ride: Ardennes samen met Max, eveneens pionier van BEAT.

Naast het fietsen ben ik benieuwd naar de andere deelnemers. Het is altijd bijzonder om deze fietsavonturen met elkaar te beleven en daarna urenlang erover te kunnen doorkletsen. De binding die snel ontstaan tussen fietsers is ook wat centraal staat bij BEAT Cycling Club. Ik hoop dan ook tijdens The Ride: Ardennes in contact te komen met veel gepassioneerde fietsers die ik wellicht ook warm kan maken voor de mooiste fietsclub van de wereld.

Tot snel,

Herman van Tilburg

Wil jij ook meedoen met The Ride: Ardennes? Het kan nog! Bekijk snel het artikel via de Club Store.