Eerste lokale BEAT Ride in Amsterdam op zondag 15 juli

Mark van der Vecht

Na succesvolle lokale BEAT Rides in onder meer Schoonhoven, Rotterdam en Almere is op 15 juli Amsterdam aan de beurt. Onder aanvoering van wegkapitein Mark van der Vecht is het straks mogelijk om regelmatig deel te nemen aan BEAT Rides in onze hoofdstad. Deze ‘lokale’ BEAT Rides zijn een mix van social ride en een begeleide trainingsrit. Kennismaken met andere BEAT-leden en enthousiaste introducees staat voorop en daar worden uitdagende trainingsvormen aan toegevoegd op ieder zijn niveau. Denk aan heuvelsprints, tempowisselingen, kop over kop rijden en bochtentechniek. Stap uit je comfortzone en rijd mee!

Sterke koffie en een goed verhaal

Iedere BEAT Ride start vanaf een echte Amsterdamse wielerspot. Op zaterdag 15 juli trappen we af bij Maats Cycling Culture die ons ontvangen met heerlijke koffie. Op 29 juli vertrekken we vanaf de legendarische wielerplek RIH Sports en vervolgens verhuizen we het peloton naar 19 augustus en rijden we weg vanaf Kaptein Tweewielers.

We verzamelen altijd om 9.30 uur en starten met sterke koffie en een goed verhaal.

Onze wegkapitein

Onze wegkapitein en BEAT-lid van het eerste uur stelt zich graag aan je voor.

“Ik ben Mark van der Vecht, 47 jaar oud en woon en werk in Amsterdam. Sinds dit jaar houd ik mij actief bezig met het opzetten van de lokale BEAT Rides, het uitbouwen van ons partnernetwerk en droom ik bovenal van een BEAT Cyclo Team in 2019. Ik heb een grote passie voor het rijden van cyclo’s en wat is er mooier om dit samen met ander BEAT-leden te doen.

Ik werk sinds 2005 als gecertificeerd Personal Trainer en mijn bedrijf Fietsbaas Cycling Coach is in 2015 ontstaan vanuit een groeiende behoefte bij mijn klanten om sterker en sneller te worden op de fiets. Deze begeleiding bestaat uit kracht-, core-oefeningen en trainingsopbouwschema’s. Daarnaast geef ik advies over voeding en sportvasten. Als wegkapitein begeleid ik groepen fietsers met verschillende training rides.

Je kan van mij uitdagende en afwisselende routes met trainingsvormen verwachten maar bovenal rijd ik graag samen met andere enthousiaste fietsers. Ik hoop velen van jullie te ontmoeten op een van de lokale BEAT Rides in Amsterdam.”

Lokale BEAT Rides

Wil je meer informatie over onze lokale BEAT Rides of zelf een BEAT Ride organiseren vanuit jouw regio? Check dan snel deze pagina.