Jerome Anker over zijn #RoadToTheRide

Jerome Anker

Gisteren kondigden wij aan dat twee van onze leden jullie zullen meenemen op hun #RoadToTheRide. Vandaag stelt de eerste van onze The Ride-rijders zich voor: Jerome Anker!

Hi! Mijn naam is Jerome, 24 jaar oud en wonend in de omgeving van Rotterdam. Met trots mag ik jullie vertellen dat ik namens BEAT Cycling Club ga deelnemen aan Bikegear.cc The Ride. Zo’n 5 jaar geleden ben ik begonnen met wielrennen en vanaf het eerste moment ben ik besmet met wielervirus. Dit begon met gezellige toertochten en is nu uitgegroeid tot regionale clubkoersen en KNWU-wedstrijden. Naast de racefiets staat er inmiddels ook een mountainbike en een Tacx met Zwift in de – tot paincave omgetoverde – schuur om vooral in de winter niet stil te hoeven zitten maar voor te bereiden voor het komende seizoen.

Tijdens mijn werk bij TDE Sports Marketing & Technology in Eindhoven heb ik als Development Partner de website van BEAT mogen ontwikkelen en zo de community zien groeien. Vanaf de lancering ben ik zelf ook meteen lid geworden en bij het merendeel van de events aanwezig geweest. Het is inspirerend om te zien hoeveel wielerliefhebbers continu bij elkaar komen om dezelfde passie te delen, zowel offline als online.

Samen met mijn trainingsmaatje Thomas gaan wij jullie op de hoogte houden van onze voorbereidingen en trainingen voor The Ride en zullen wij ook gedurende de rit vlogs maken om jullie maximaal met ons mee te laten genieten.

Wij hebben er ontzettend veel zin in. Houd de social media-kanalen in de gaten om als eerste onze volgende vlog te kunnen bekijken! Wij kunnen niet wachten tot het juni is!

Tot snel! 


Meer lezen over de uitdagende doelen van onze leden? Lees dan de bijdragen van Wilfred Diepeveen en Jay Jansen.