Melle Meeuwisse komt als stagiair wegploeg versterken

BEAT Cycling Club

Onze wegploeg mag per ingang van 1 augustus dit jaar rekenen op versterking van Melle Meeuwisse. Hij komt, na een indrukwekkende reeks wedstrijden, als stagiair van de wegploeg rijden voor BEAT Cycling Club.

Een stap hogerop

Melle over zijn stage-contact: ‘’Ik ben blij met de kans die ik krijg bij BEAT Cycling Club. Mijn eerste indruk van de club is goed. Het is een mooi en uniek concept waar ik graag onderdeel van wil zijn. Ik hoop de komende periode mijn clubgenoten binnen de wegploeg beter te leren kennen en zo een goede band op te bouwen. Verder kijk ik enorm uit naar koersen in het BEAT clubshirt en mijn eerste wedstrijd voor BEAT: de Koga Slag om Norg!’’

Coördinator Theo Maucher over de nieuwe stagiair: ‘’Melle heeft zich tot op heden voornamelijk laten zien in nationale wedstrijden en een aantal UCI 1.2 koersen. Hierin heeft hij absoluut zijn potentie laten zien, en wij willen hem heel graag de kans geven om zich een stapje hogerop te kunnen laten zien. Vooral zijn motivatie is belangrijk voor de uiteindelijke evaluatie. Bijvoorbeeld hoe hij omgaat met bepaalde koerssituaties, zich opstelt in wedstrijden en trainingen, enzovoorts.''

Melle zal aankomende zondag tijdens de Koga Slag om Norg voor het eerste in de kleuren van onze club te bewonderen zijn.