Thomas Nieland over zijn #RoadToTheRide

Thomas Nieland

Mijn naam is Thomas Nieland en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in mijn laatste jaar van de CIOS opleiding voor sportcoördinator. Mijn hele leven draait al om het fanatiek bezig zijn met sporten.

Ik geef graag sportlessen aan mensen die dezelfde passie delen als ik. Met name het lesgeven binnen de wielersport. 7 Jaar geleden ben ik begonnen met het fietsen op de racefiets, samen met mijn vader en uiteindelijk bij een vereniging. De afgelopen 2 jaar ben ik fanatiek aan het trainen en heb ik de ambities om door te groeien binnen de wielerwedstrijden de komende jaren. Daarnaast heb ik in juni 2016 de Alpe d’Huez 6x beklommen voor het goede Alped’huZes om geld op te halen voor het kankerfonds.

Ik ben lid geworden van de BEAT Cycling Club en door hen werd ik gevraagd om mijn weg naar ‘The Ride’ te verslaan met behulp van foto’s, verhalen en vlogs. Ik vind dit een enorme uitdaging omdat ik zelf graag op de fiets zit en mijn fietservaring in de bergen graag wil delen met andere fietsliefhebbers. Het lijkt me fantastisch om de ervaringen en verhalen van ‘The Ride’ te vertellen om zo deze mooie sport uit te dragen. En om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken voor Bikegear.CC The Ride!!

Ik kijk er erg naar uit om een bijdrage te leveren en mee te doen aan Bikegear.CC The ride!

Thomas Nieland


Meer lezen over de uitdagende doelen van onze leden? Lees dan de bijdragen van Jerome Anker en Wilfred Diepeveen.